Alpheios scoort mooie schoonmaakklus bij de Rijksoverheid

Foto: Alpheios

Schoonmaakbedrijf Alpheios, met het Nederlandse hoofdkantoor in Heerlen, levert de komende jaren schoonmaakmachines, -middelen en -materialen aan de Rijksschoonmaakorganisatie, die vanaf begin 2016 gefaseerd de schoonmaakwerkzaamheden in alle gebouwen van de Rijksoverheid gaat uitvoeren.

Alpheios, één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën in de Benelux, won de hiervoor uitgeschreven Europese aanbestedingsprocedure.

Het bedrijf is ondermeer uitgekozen door het gepresenteerde plan van aanpak. Dat voorzag niet alleen in een professionele en duurzame schoonmaakmethodiek, maar had ook oog voor de schoonmakers van de RSO en het milieu. De RSO-medewerkers krijgen bij aanvang van hun werkzaamheden een uitgebreide instructie, en begeleiding op de werkplek van Alpheios over hoe zij de schoonmaakmiddelen en -materialen het beste kunnen gebruiken. Zodat het vak prettig, ergonomisch verantwoord en efficiënt is uit te oefenen. Ook voldoen de middelen en materialen aan de milieucriteria van de Rijksoverheid en de eisen die vanuit het Europese Ecolabel worden gesteld.

De overeenkomst is gesloten voor de duur van 4 jaar, met een viertal opties tot verlenging voor een periode van steeds 1 jaar.

foto samenwerkingspartners schoonmaak
Op de foto v.l.n.r.: Wendy Klomp, directeur Alpheios Nederland, Erik Müller, projectleider Alpheios, Michaëlla Cornelissen, regiomanager Rijksschoonmaakorganisatie, Ties Theijse, regiomanager Rijksschoonmaakorganisatie, Nicolet Dukker, directeur Rijksschoonmaakorganisatie en Erik Vrijhoeven, director Alpheios Performance Solutions.

Reacties