Tweede Kerstmannenloop Heerlen op 22 december

Geen ‘Ho! Ho! Ho!’ op dinsdag 22 december, maar ‘Go! Go! Go!’

De ongetwijfeld talrijke bezoekers van het Glazen Huis krijgen die dag namelijk gezelschap van nog eens enkele honderden gehaaste Kerstmannen, die al rennend, joggend of lopend bezit nemen van de dan nog overgebleven vrije ruimte in de binnenstad van Heerlen.

Stichting Foras! organiseert op die vijfde Serious Request-actiedag haar 2e editie van dé Kerstmannenloop Heerlen, een ludieke run die de straten voornamelijk rood zal kleuren door de vele lopers gekleed in een kerstmannenpak of wat daarvoor enigszins door kan gaan.

Behalve dat de Kerstmannenloop Heerlen bijdraagt aan het goede doel, staat vooral het gezellig samenzijn centraal. Zo kunt u bijvoorbeeld met het hele gezin de Kerstmannenloop al wandelend afleggen, of kun je met je vrienden de route komen joggen om vervolgens hand in hand over de finish te gaan.

Binnenkort maakt de organisatie de excacte route bekend, en zij hoopt er een superleuk en succesvol evenement van te maken met de deelname van vele Kerstmannen, -vrouwen en -kinderen.

Goede doel

Met de opbrengst de 2e editie van de Kerstmannenloop Heerlen draagt Stichting Foras! bij aan het goede doel van 3FM Serious Request. Niet alleen door middel van de steun van donateurs en sponsoren, maar ook door het afdragen van een deel van de inschrijfgelden. Het goede doel van 3FM Serious Request mag inmiddels bij iedereen bekend zijn: de hulp aan de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden. Kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog.

Wilt u meedoen met deze unieke Kerstmannenloop, dan kunt u zich hier inschrijven.

kerstmannenloop

Reacties