Naamwedstrijd nieuwe bibliotheek annex jongerenaccommodatie Heerlerbaan

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

SCHUNCK* en Alcander vragen kinderen en jongeren die wonen in stadsdeel Heerlerbaan een naam te bedenken voor de nieuwe bibliotheek- en jongerenaccommodatie aan de Vullingsweg.

Bedenk een goede naam en stuur die in. Je maakt dan kans op een blitse spelcomputer, een Playstation 4 die door Alcander beschikbaar wordt gesteld.

Er zijn wel wat voorwaarden aan de naamwedstrijd verbonden:

  • De naam moet passen in de lijn van de 3 andere Heerlense jongeren activiteitencentra (‘The Break’, ‘The Max’, The Move’): dus Engels, kort en vlot;
  • Je mag meedoen als je tussen de 4 en 16 jaar bent (bij de jongere kinderen mogen ouders meedenken);
  • Je mag meedoen als je woont in Stadsdeel Heerlerbaan (Heerlerbaan, Aarveld, Bekkerveld, Welten, Douve Weien, Benzenrade);
  • De naamwedstrijd sluit op 25 november 2015;
  • De winnaar wordt bekend gemaakt in week 50 via de social media van SCHUNCK* en Alcander, en hij/zij ontvangt de prijs tijdens de feestelijke opening van de accommodatie op zaterdag 20 februari 2016.

SCHUNCK* bibliotheek realiseert deze nieuwe accommodatie samen met de gemeente Heerlen en Alcander jeugd- en jongerenwerk aan de Vullingsweg, in het bestaande gebouw tussen het winkelcentrum en OBS De Tovercirkel. Het wordt een combinatie van een bibliotheek en een jongerenactiviteitencentrum, waar een verbinding wordt gecreëerd tussen jongeren en ouderen. Onder andere door gezamenlijk activiteiten te organiseren met maatschappelijke thema’s zoals mediawijsheid, taal- en leesbevordering, opvoeding en gezondheid.

Weet jij een leuke naam? Kijk op www.schunck.nl/naamwedstrijd en doe mee!

Reacties