Aod òp Nuj Heerlen: weer terug van weggeweest

Foto: Aod òp Nuj

Na een jaar van droevige afwezigheid opent ‘Aod óp Nuj’ dit jaar wel weer het nieuwe carnavalsseizoen op het Pancratiusplein in Heerlen.

Carnavalshappening

Voor de negende keer barst komende dinsdag 10 november het feestgedruis van ‘Aod òp Nuj Heerlen’ los, een spetterende carnavalshappening met een keur aan Limburgse vasteloavendsartiesten. Onder meer Spik & Span, Duo Doebel, De Dörpsgekke, Frits Pelt, July & De Muppe, Big Benny, Erwin, Beppie Kraft en nog veel meer (oude) bekenden weten die avond de weg naar Heerlen (weer) te vinden alsof het evenement nooit is weggeweest.

De presentatie is dit jaar opnieuw in handen van Roger Schreurs en Rob Dijcks. Op hun karakteristieke wijze introduceren zij de artiesten aan de ongeveer 7.500 bezoekers die er dit jaar weer, net als in 2013, op het befaamde plein in hartje Heerlen worden verwacht.

Opening carnavalsseizoen

Na het muzikale machtsvertoon, dat vanaf 17.00 uit de luidsprekers golft, wordt om klokslag 00:00 uur van de ’11e van de 11e’ het nieuwe carnavalsseizoen ingeschoten. Uiteraard met de trommelvliestergende salvo’s van het boordkanon van de ‘Blauw Sjuut’.

Vanaf dan tot aan Aswoensdag, die dit jaar al op 10 februari valt, staat Limburg voor de carnavalisten weer helemaal in het teken van de Vastelaovend.
De organisatoren van ‘Aod òp Nuj’ nodigen iedereen dan ook van harte uit om op 10 november massaal naar het Pancratiusplein in Heerlen te komen, om samen het nieuwe Vasteloavesjoar muzikaal en vooral feestelijk aan te snijden!

Carnaval valt vroeg volgend jaar, het seizoen is dus kort, dus wees er al op tijd bij…

Reacties