Landgraafs Symfonie Orkest op manifestatie “Allemaal Anders”

Foto: Landgraafs Symfonie Orkest

Op zondag 8 november geeft het Landgraafs Symfonie Orkest van 15.00 tot 16.00 uur een concert bij Mondriaan, op de nieuwe locatie voor ouderen: Wijerode, Kloosterkensweg 10 in Heerlen.

Het concert is onderdeel van de jaarlijkse culturele manifestatie “Allemaal Anders” die als doel heeft de geestelijke gezondheidszorg een toegankelijker karakter te geven.

Leden van het amateurorkest treden op 8 november zowel solistisch op als in diverse ensembles. Geniet van het hoge muzikale niveau en van de uiteenlopende muziekstukken, want naast klassieke muziek brengt het orkest ook musicalhits en popmuziek. Met name de talentvolle jeugd van het Landgraaf Symfonie Orkest zal u aangenaam verrassen. Het is een interactieve middag met ook een rol voor het publiek: wie wil, mag naar hartenlust meezingen.

Er is geen entree, maar u kunt na afloop een vrije gave in een vioolkoffer gooien. In verband met de beperkte ruimte worden bezoekers van buiten Wijerode verzocht zich vooraf aan te melden: [email protected]

Reacties