Lions Clubs Heerlen organiseren ‘Seventies Feest’ voor Serious Request

Foto: brizzle born and bred / Foter.com / CC BY-ND

Op 7 november aanstaande vindt in Auberge de Rousch in Heerlen een ‘Serious Seventies Party’ plaats. Lions Clubs Heerlen organiseren deze Party in het kader van 3FM Serious Request.

De opbrengst van deze feestavond komt volledig ten goede aan Serious Request: het Rode Kruis dat daarmee kinderen in oorlogsgebieden steunt.

Het groots opgezette feest heeft als motto ‘The Seventies’.
In 2 zalen vindt het spektakel plaats. CopyPaste, twee DJ’s uit Amsterdam, draaien in de ene zaal 70’s muziek: funk en disco. In een andere zaal speelt de live band ‘Dance On’ liedjes rond de 70’s uit haar repertoire. Er is dus volop gelegenheid om te dansen.

Muziek aanvragen

Net als bij het echte Glazen Huis kunnen de gasten tijdens de feestavond muziekwensen in vervulling laten gaan: Single Request bij de DJ’s en Song Request bij de band. Ook bestaat de mogelijkheid voor karaoke-uitvoeringen.

Naast muziek wordt er tijdens de avond voor voldoende afwisseling gezorgd. Er wordt een fraaie kunstveiling gehouden waarvan de opbrengst toekomt aan Serious Request. Alle te veilen werken zijn vervaardigd door kunstenaressen en kunstenaars uit Zuid-Limburg. In de etalages van Berden aan de Promenade te Heerlen zijn de kunstwerken nu al ‘live’ te bewonderen. Daarnaast zullen de kunstenaressen Maria Stams en José Fijnaut (www.koppiglimburg.nl) live een portretsessie verzorgen.

Auberge de Rousch

Tijdens het feest zorgt Auberge de Rousch voor een variatie aan spijs en drank. Er zal onder meer een eeteiland ingericht worden met een selectie van voor-, hoofd- en nagerechten: van wild- en visgerechten tot bittergarnituur.

De Lions hopen met deze bijzondere feestavond een goede bijdrage te leveren in het kader van Serious Request en daarmee steun te kunnen geven aan kwetsbare kinderen in oorlogssituaties.

Voor vragen, informatie of tickets: Frank Schulte van Lions Club Heerlen via [email protected] of +31 629 700 993.

Reacties