‘Opera per Tutti’ met ‘Quatro’ in Glaspaleis Heerlen

Foto: Ronald Dijkstra

In november 2015 speelt het bekende gezelschap ‘Opera per Tutti’ 2 keer een voorstelling van ‘Quatro’ in het SCHUNCK* Glaspaleis in Heerlen. Op 1 november en op 29 november, op beide dagen is de aanvang om 15.00 uur.

De eerdere voorstellingen van ‘Opera per Tutti’ brachten het glas van het Glaspaleis al tot resonantie, en ook komende november zullen de vibraties in de ruimten van het glazen paleis opnieuw voelbaar zijn. Het gezelschap voert u met de voorstelling ‘Quatro’ met 4 zangers door 4 operajuweeltjes uit 4 verschillende eeuwen.

Op 1 november staat een aantal nationale en internationale grootheden op het podium:

Iris de Koomen (sopraan), Mylou Mazali (mezzo en presentatie), Peter Gijsbertsen (tenor), Sun Feng (bariton, gast uit China) en Maarten Hillenius (piano).
Zij brengen stukken van Purcel (The Fairy Queen, King Arthur), Mozart (Le Nozze di Figaro, Don Giovanni), R. Strauss (Die Schweigsame Frau), Belini (La Sonnambula) én Verdi (La Traviata) ten gehore.

Op 29 november komen naar Heerlen:

Marjolein Bonnema (sopraan), Mylou Mazali (mezzo en presentatie), Edwin van Gelder (tenor), Zhenhua Chang (bariton, gast uit China) en Vital Stahievitch (piano) voor het ten gehore brengen van Monteverdi (L’Incoronazione di Poppea), Mozart (La Clemenza di Tito), Puccini (Tosca) en Massenet (Herodiade).

Brasserie MijnStreek biedt bezoekers de mogelijkheid om voor een speciale prijs vooraf aan de voorstelling een ‘high tea’ te gebruiken, of om er na afloop van het concert het opgedane luisergenot met een heerlijk diner te vervolmaken. U moet dan wel even reserveren.

Meer informatie via Schunck*.

Reacties