‘Mini & Maxi’ terug met nieuwe theatershow ‘NU!’

Foto: Mark Janssen

Je hebt de Godfather of Soul, The King of Pop en… de Grootmeesters van het Muzikale Variété: Karel de Rooij en Peter de Jong, beter bekend als niemand minder dan Mini & Maxi!
Volgende week woensdag 4 november staan ze met ‘NU!’ in de Heerlense stadsschouwburg.

In de voorstelling ‘NU!’ brengen de heren hun gouden repertoire in verfriste vorm opnieuw uit. Daarbij dankbaar gebruikmakend van hun opgedane ervaringen als coach en mentor van variététalent en van hun hoofdrollen in de theaterhit ‘Wachten op Godot’. De zin om te spelen straalt er bij beide heren in ieder geval meer dan ooit vanaf.

In samenwerking met vaste regisseur Jos Thie maken de winnaars van de Rose d’Or, Blijvend Applaus Prijs, de Johan Kaart Prijs en de Toon Hermans Award een voorstelling die aan het Mini & Maxi van weleer een nieuwe dimensie toevoegt!

De Pers over hun vorige show:

  • “ De mannen staan nog altijd garant voor een unieke vorm van muzikaal variété met een lach en een traan die je tegenwoordig haast niet meer terugziet in het theater.”– Telegraaf
  • “ De Jong en De Rooij vormen nog altijd dat meesterlijke duo dat zo ontzettend goed op elkaar is ingespeeld. En wat ze doen mag grotendeels oud en vertrouwd zijn, door subtiele aanpassingen en creatief hergebruik voelt het na al die jaren toch fonkelnieuw en fris.”– Telegraaf
  • “Muzikaal variété als vanouds!” – Trouw

Reacties