Duurste te koop aangeboden huis staat in Heerlen

Foto: Wikimedia

Als je aan het duurste huis van Nederland denkt, gaan je gedachten al gauw naar Wassenaar, Bloemendaal of ’t Gooi.

Toch staat, als we het top-10-lijstje van Quote mogen geloven, het huis dat momenteel voor de hoogste vraagprijs in Nederland van de hand moet gaan, in Heerlen. Aan de Koningskaars in de nieuwbouwwijk Hoogveld in Heerlen-Zuid, om precies te zijn.

Mocht u verhuisplannen hebben en de definitieve keuze nog niet hebben gemaakt, dan kunt u voor het luttele bedrag van exact 8 miljoen euro eigenaar worden van deze vrijstaande woning met 11 kamers, 5 slaapkamers en 4 badkamers met een totaal woonoppervlak van 1.100 m². Bijkomende kosten koper niet inbegrepen. Garage, zwembad, spa, bar/feestzaal en een fitnessruimte treft u inpandig aan, buiten beschikt u naast een fantastische tuin nog over diverse terrassen, een bar en een kennel. Moet u wel een hond hebben, natuurlijk.

Valt dit optrekje buiten uw budget, dan zou u uw licht eens in Valkenburg kunnen opsteken. Daar staat Kasteel Schaloen al geruime tijd op een nieuwe eigenaar te wachten. Voor maar liefst € 50.000,- minder dan de vraagprijs van het stulpje in Heerlen mag u zich dan kasteelheer of kasteelvrouwe noemen aan de oevers van de Geul.

Reacties