Gemeente op zoek naar nabestaanden begraafplaatsen Hoensbroek

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

De gemeente wil in contact komen met nabestaanden van de graven op de Hoensbroekse begraafplaatsen Mariarade, Nieuw-Lotbroek en St. Jan.

Bij de overname van de parochie zijn helaas geen gegevens van nabestaanden in het gemeentelijk registratiesysteem opgenomen. Graag wil de gemeente de juiste gegevens alsnog registreren.
Bent u nabestaande of rechthebbende van één of meerdere graven op deze begraafplaatsen? Neem dan telefonisch contact op met de begraafplaatsenadministratie van de gemeente Heerlen, telefoon 14045 (of als u vanuit het buitenland belt: +31 (0)45 560 50 40). Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.

Registratie

U wordt verzocht uw naam, adres, de namen van de overledenen en de naam van de contactpersoon van uw familie door te geven. De gemeente registreert deze gegevens en zal met de rechthebbende afspraken maken over het onderhoud van de graven. Aan deze registratie zijn geen kosten verbonden. Voor het verlengen van grafrechten gelden de gebruikelijke kosten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de gemeente Heerlen, via telefoon 14045 of het contactformulier op www.heerlen.nl.

Reacties