Culinaire actie 3FM Serieus Request Heerlen

Foto: Olga van Borren

Van 17 tot en met 23 december opent het ‘Glazen Restaurant’ haar deuren op het Raadhuisplein in Heerlen. Precies 1 dag vooruitlopend op het Glazen Huis op het nabijgelegen Pancratiusplein koken diverse Chefs van Limburgse toprestaurants een week lang voor het goede doel.

Chefs die reeds hebben toegezegd zijn onder andere Hans van Wolde van restaurant Beluga, Ralph Hermans van restaurant Rantree, Jeroen van Gansewinkel van Cucina Del Mondo en Jeroen Trimbos van Restaurant Jerome.

Elke dag is er een ontbijt, lunch en diner sessie op culinair niveau voor 100 personen. Zo zijn er in totaal 21 culinaire momenten waarop iedereen kan aanschuiven voor en genieten van culinaire hoogstandjes en echte Limburgse gastvrijheid. Men kan zowel zakelijk als privé deelnemen. Diverse partijen hebben zich al spontaan aangemeld om deel te nemen.

Alle inkomsten zijn 100% voor het goede doel en alle partijen werken belangeloos mee aan dit initiatief. Het goede doel van Serieus Request dit jaar is ‘The Next Generation’ in oorlogsgebieden.

Eerder stond het ‘Glazen Restaurant’ bij de 3 FM Serieus Request edities in Leeuwarden en Enschede. De initiatiefnemers van het ‘Glazen Restaurant’ Heerlen zijn Danny Keppels, Bob America, Andy Croonenberg en Xavier Cortenraedt.

Vanaf 1 november is de site www.glazenrestaurant.nl actief en kunnen plaatsen gereserveerd worden.
Het ‘Glazen Restaurant’ is wel al te volgen via hun Facebook pagina.