Cursus ‘Duurzaam Verbouwen’ bij DUW Parkstad

Foto: flickr.com

Voor iedereen die binnenkort zijn woning gaat verbouwen of uitbreiden is het interessant om te bekijken of de woning dan gelijkertijd energiezuiniger te maken is.

Een deel van het verbouwingsbudget verdient u op termijn dan gewoon terug door de flinke besparing op de energierekening! Hoe dat kan, welke mogelijkheden er zijn vertellen ze u op maandag 5 oktober tijdens de cursus ‘Duurzaam Verbouwen’ bij DUW Parkstad. Geheel gratis bovendien!

Besparen door verbouwen

Bij een verbouwing van je woning komt natuurlijk van alles kijken. Maar duurzaamheid is wel erg belangrijk, en kan (op termijn) geld opleveren. Belangrijk is dan om te weten hoe energiezuining uw woning momenteel is.
Tijdens de cursus ‘Duurzaam Verbouwen’ ontdek je samen met de duurzaamheidsexpert hoeveel energie een woning verbruikt en welke oplossingen je tijdens een verbouwing kunt toepassen om je maandlasten flink te verlagen. Én hoe je een paar stappen vooruit gaat in je energielabel.
Tevens zijn er enkele lokale bedrijven aanwezig die handige tools en producten toelichten en antwoord kunnen geven op al je specifieke vragen, zónder vervelende verkooppraatjes.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor woningeigenaren en huurders, die op een betaalbare wijze duurzame aanpassingen willen doen aan hun woning.

Inschrijven voor deze gratis cursus ‘Duurzaam Verbouwen’ kan hier.
Datum: maandag 5 oktober 2015
Tijd: 19.00 –  21.00 uur
Locatie: DUW Parkstad, Wilhelminaplein 25, Heerlen
Kosten: géén