Begin wintersportseizoen in SnowWorld Landgraaf

Haal de lange latten maar uit de kast, want in de maand oktober luidt Nederland massaal het wintersportseizoen weer in.

Ook SnowWorld in Landgraaf blijft daarbij niet achter. Komend weekend, op 3 en 4 oktober, is in de overdekte skipiste een spectaculaire ‘Winteropening’ als start van een gezellig wintersportseizoen. Bedoeld voor alle wintersportliefhebbers in Nederland; jong en oud, beginners en gevorderden. Maar ook iedereen die alleen de pure wintersportsfeer wil proeven is van harte welkom in de witte wereld aan de voet van de Schaesbergse Wilhelminaberg.

De Winteropening is van 11.00 tot 17.00 uur in SnowWorld. Zowel zaterdag als zondag zijn er diverse activiteiten. Duijvestein Wintersport organiseert een magazijnverkoop, er is live entertainment en u kunt genieten van diverse winterse lekkernijen.

Voor kinderen zijn er tal van leuke gratis activiteiten met onder andere een springkussen, clownshow, schminken, kleuren, workshop apfelstrudel maken en snowboarden in het Burton Riglet Park (op het terras voor 3 tot en met 6 jarigen). Tevens is er ieder uur een spetterende kinderdisco!

Als u altijd al eens had willen leren skiƫn of snowboarden, neem dan dit weekend eens een gratis proefles en ervaar het wintersportgevoel. Geen zin om de latten of de plank onder te binden? Maak dan geheel gratis kennis met boog- en geweerschieten in de overdekte schietarena.

Het complete programma van de Winteropening vindt u op de site van Snowworld.

Reacties

Cookieinstellingen