Stichting Wensambulance Limburg door Heerlen gekozen tot Goede Doel 2015

Thijs Smeets, Esther van Damme, Rob Smeets van de Wensambulance
Foto: Pia Dix

Gisteren reikte de gemeente Heerlen de prijs ‘Goede Doel 2015’ uit aan de Stichting Wensambulance Limburg. De commissie Goede Doelen van de gemeente overhandigde een cheque van € 1.200,- aan een delegatie van de stichting.

Tientallen vrijwilligers van de Stichting Wensambulance Limburg zetten zich met veel liefde en warmte in om een laatste wens van ernstig zieken in vervulling te laten gaan. De stichting is volledig afhankelijk van giften en sponsoren. Rob Smeets, werkzaam bij de gemeente Heerlen en vrijwilliger bij de stichting, droeg de organisatie enige tijd geleden voor als keuzemogelijkheid bij de uitverkiezing van het Goede Doel 2015. Na een toetsing van alle 7 genomineerde goede doelen koos de gemeente Heerlen dus de Stichting Wensambulance Limburg die gevestigd is in Roermond, maar in heel Limburg opereert.

Erkenning

Hugo Breugelmans, voorzitter van de Stichting Wensambulance Limburg, bedankte namens alle vrijwilligers de gemeente Heerlen voor de donatie. “U als gemeente geeft ons hier een stuk erkenning mee, waarmee wij dit mooie werk op geheel kosteloze wijze kunnen uitvoeren voor terminale en/of bedlegerige kinderen en volwassenen die een wens, soms een laatste wens hebben. Omdat deze mensen vaak op een normale wijze met een personenauto of openbaar vervoer nergens meer naar toe kunnen, maken particulieren, ziekenhuizen, hospices en verzorgingshuizen graag van onze stichting gebruik.”

Bedrijven

Iedereen kan de stichting steunen door te doneren. Voor bedrijven zijn er speciale pakketten, waarmee vanaf € 250,00 per jaar de stichting gesteund kan worden.
Heeft u interesse voor deze sponsoring, neem dan telefonisch contact op met de Stichting Wensambulance Limburg via 06-5276 9818.

Reacties