Samen het zomerseizoen afsluiten in MSP

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Zondag aanstaande is het weer zover! Dan wordt in de wijk MSP (Meezenbroek, Schaesbergerveld en Palemig) opnieuw het jaarlijkse Parkfeest georganiseerd. Om samen met iedereen op een gezellige manier een mooi zomerseizoen af te sluiten. Kortom een buitenfeest voor jong en oud.

Gezellig samenzijn

Ook dit jaar hebben Stichting Wijkbeheer MSP en overige verenigingen in deze wijk zich ingespannen om het jaarlijks Parkfeest te organiseren. Het is bedoeld om gezellig met elkaar samen te zijn, de saamhorigheid van de bewoners te bevorderen en de diverse culturen in de wijken beter te leren kennen. Ook biedt het de bewoners de gelegenheid om hun oude huisraad, kleding en noem het maar op, aan de man brengen.

Programma

Organisaties en Verenigingen, actief in MSP geven presentaties om zich te promoten en hun doelstellingen kenbaar te maken.
Dit alles zal worden omlijst met een DJ en een rommelmarkt. Vanaf 10.30 uur is er frühshoppen, de Scouting St. Jan Baptist houdt een open dag. En als hoogtepunt een heuse badeendenrace in de Caumerbeek vanaf 14.30 uur.

Voor de muzikale omlijsting en verder amusement zullen Job Willemsen, Pure Sounds, Kelly Ann Lino, Coverband “We zien wel”, D’r Pee en Jay’s Dance Vision acte de présence geven.

Dus, kom met z’n allen naar dit buitenfeest, een belevenis voor jong en oud.

Plaats: Park Meezenbroek
Tijd: vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur

Door: Mariëlle Roozen

Reacties