Roda JC Kerkrade verlengt contracten van Ard van Peppen en Tom van Hyfte

Roda JC Kerkrade heeft de contracten van Ard van Peppen en Tom van Hyfte met 2 seizoenen verlengd. Beide spelers voetballen zodoende tot en met medio 2018 bij de geel-zwarten uit Kerkrade.

Van Peppen kwam in de zomer van 2013 over van RKC Waalwijk en speelde tot op de dag van vandaag 69 competitieduels voor Roda JC, waarin hij met grote regelmaat de aanvoerdersband droeg. De verdediger maakte tot nog toe 2 doelpunten voor Roda JC.

Tom van Hyfte kwam in de zomer van 2014 over van MVV Maastricht en maakte vorig seizoen in 36 competitieduels 6 doelpunten. In de Play-offs om promotie/degradatie aan het eind van het vorige seizoen speelde de middenvelder een glansrol door de winnende treffer tegen de touwen te schieten in het finaleduel tegen NAC Breda. Dankzij zijn goal promoveerde Roda JC terug naar de Eredivisie. Dit seizoen wist de Belg zijn handelen in 4 wedstrijden al 2 maal doeltreffend af te ronden.

Algemeen directeur Wim Collard van Roda JC is een tevreden mens: “Ard en Tom passen uitstekend bij onze club en behoren tot de meer ervaren jongens van onze selectie. Wij zijn blij dat ze ook de komende seizoenen in ons shirt spelen”.

vanhyftekleinsite
Tom van Hyfte ondertekent zijn verlengde verbintenis; Wim Collard is een blij man