Gezocht: zangeressen en zangers voor videoclip Carry Slee-musical ‘SPIJT’

In het kader van de nationale ‘Week Tegen Pesten’ zoekt producent Homemade Productions jongens en meisjes tussen de 12 en 18 jaar om mee te zingen in de videoclip van de musical ‘SPIJT’. Deze musical is ook in Theater Heerlen te zien, op woensdag 9 december.

Musical naar boek van Carry Slee

De musical is gebaseerd op het beroemde boek van Carry Slee en gaat over een jongen die gepest wordt en de gevolgen die dat heeft voor zijn omgeving en de kinderen op zijn school. De musical brengt een nog steeds actueel thema en probleem onder de aandacht. Met de videoclip vormen kinderen samen één stem en maken ze een vuist tegen pesten.

Aanmelden

De opnames van de videoclip vinden plaats op zaterdag 26 september. Alle informatie om mee te doen vind je terug op de website.
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 23 september 2015.
Uit alle inzendingen worden de 10 leukste, beste, mooiste en origineelste inzendingen geselecteerd en uitgenodigd voor de opnames in de studio.
Iedereen die zich aanmeldt en naar één van de voorstellingen komt, mag het lied meezingen op het toneel.

De cast van ‘Spijt de musical’ zal op zaterdag 19 september, aan de vooravond van de ‘Week Tegen Pesten’ (21 t/m 25 september), te zien en te horen zijn in het televisieprogramma ‘ZAPPLIVE’ op NPO3.

Reacties