Picknicken op de Brunssummerheide

De zomervakantie is begonnen, en het weer wordt weer goed komende week.

Dus niets staat in de weg om er eens lekker op uit te trekken. Ga eens een stukje fietsen, een stukje wandelen en een stukje eten dat je zelf hebt meegenomen. Picknicken dus. En ver hoef je niet gaan voor een mooie picknickpek.

Natuurmonumenten heeft ze voor u op kaart gezet, en hier in de buurt is de Brunssummerheide het ideale decor voor een prachtige picknickplek. Een plek waar kinderen kunnen spelen en ouders kunnen genieten van de natuur! Bent u met vakantie elders in ons land, bekijk dan hier het overzicht van de picknickplekken van Natuurmonumenten: altijd in het groen en vrij toegankelijk.

Bezoekerscentrum Brunssummerheide

Rondom het Bezoekerscentrum Brunssummerheide zijn diverse mogelijkheden om te picknicken. Naast banken en picknicktafels zijn er ook diverse ligweidenplekjes. Na de picknick is een bezoekje aan het bezoekerscentrum de moeite waard. Je kunt daar diverse speurtochten vinden, en natuurlijk leuke wandelroutes. Maar er is meer te doen in het bezoekerscentrum. Neem daar gerust eens de tijd voor. Na de picknick kunt u ook de lichtblauwe wandelroute gaan volgen. Deze leidt u langs de leukste plekjes van de Brunssummerheide.

Reacties