Hinder treinreizigers vanuit Limburg naar Eindhoven en verder

Foto: Jos van Zetten / Pro Rail

ProRail heeft van zaterdag 18 juli tot en met zondag 9 augustus de handen vol aan een kolossale onderhoudsklus. Treinreizigers tussen Venlo en Eindhoven, en tussen Weert en Eindhoven zullen daar veel hinder van gaan ondervinden.

Vakantievliegers opgelet

Juist in de periode dat veel mensen vanuit het zuiden met de trein naar de luchthavens van Eindhoven of Schiphol reizen om vanaf daar het ruime wolkensop te kiezen naar verre oorden, worden grote delen van het spoor vernieuwd op het emplacement aan de oostkant van station Eindhoven. Ook vinden in deze periode vernieuwingswerkzaamheden plaats in Blerick, Horst aan de Maas, Helmond, Geldrop en Heeze.
Laat dat nu bijna allemaal juist op de doorgaande intercityverbinding zijn tussen Zuid-Limburg, Eindhoven en de Randstad.

In de weekends van 18/19 juli en van 25/26 juli rijden er helemaal geen treinen tussen Weert en Eindhoven visa versa!

Dan worden bussen ingezet. Op doordeweekse dagen en de overige weekends rijden er minder treinen.

Houd dus rekening met behoorlijke vertraging in uw reistraject en stem uw reisplanning daarop af. Raadpleeg kort voor uw trip naar het noorden de NS Reisplanner of kijk op de internetsite van de NS-werkzaamheden rondom Eindhoven.

En laat er vooral uw vakantiepret niet door vergallen, en vraag uzelf nog maar eens af: ‘Waar zouden we zijn zonder de trein?’

Reacties