‘A Night in the Woods’ brengt het Aambos weer tot leven!

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli vindt in het Aambos in Heerlen de derde editie plaats van ‘A Night in the Woods’.

Op vrijdag mag het publiek vanaf 15.00 uur genieten van de artiesten DJ Bix, Lotte Walda, DJ Rard, Krewsiv, De Reisgenoot, Bruce Sawyer en Deux Cent Kilo. Zodra de avond valt, rond 22.00 uur, wordt in de tijdelijke openluchtbioscoop op het terrein de film Chef (2014) vertoond die tot ongeveer middernacht zal duren.

Op zaterdag is iedereen al vanaf 12.00 uur welkom. Deze dag kun je genieten van DJ Shaft, DJ Coala, Zusjes de Bie, Raggamuffin Whiteman & MC Deeds, Nowy, Dreyaz, De Penskleppers en als afsluiter Fool-Jong-High die tot 22.00 uur optreedt.

Op het terrein zijn verschillende horecagelegenheden te vinden. Zo zijn er onder andere een (wijn)bar, een ijskraam, kun je sapjes en smoothies krijgen bij de Powerladies, is de keuken van Bertje ter plaatse open en les je je drang naar zoetigheid bij Toet Zoet.

Beide dagen is er vanaf 22.00 uur een afterparty in Café Bluff met verschillende artiesten van ‘A Night in the Woods’.

Informatie

‘De nacht in het bos’ vindt plaats aan de voorkant van het Aambos, naast het scoutinggebouw. De ingang is aan de kant van de Gasthuisstraat /Groene Boord.

Tickets voor ‘A Night in the Woods’ zijn verkrijgbaar via stichtingspat.nl en Quatro 4 bioscoop.
De tickets kosten € 17,50 en zijn geldig voor zowel de vrijdag als de zaterdag. Indien niet uitverkocht, dan zijn deze tickets ook nog verkrijgbaar bij de dagkassa.

Bezoekers die een picknickdeken meenemen naar het terrein krijgen het eerste drankje gratis, en de allertofste picknickdeken wint zelfs 10 consumptiebonnen!

Reacties