Typhoon & Gallowstreet Brass Band in Heerlen

Wat doe je als je 25 jaar bestaat? Dan geef je een feestje! En dat doet Cultura Nova dan ook!

Samen met Parkstad Limburg Theaters en Poppodium Nieuwe Nor presenteert het cultuurfestival daags na opening op zaterdag 29 augustus ‘Typhoon’ in het Parkstad Limburg Theater Heerlen.

Typhoon

Typhoon, die in burger als Glenn de Randamie door het leven gaat, begon zijn carrière als 15-jarig jongetje onder de vleugels van de leden van hiphopformatie Opgezwolle. Niet lang na het winnen van de Grote Prijs van Nederland als solo-act tekende hij een contract bij hiphop label Topnotch en in 2007 lanceerde hij zijn solo debuut Tussen Licht en Lucht. Het album werd bekroond met een Zilveren Harp en verschillende muziekawards. Het ware succes lag echter in de shows. Op alle grote festivals, waaronder Lowlands, North Sea Jazz, Oerol en Into The Great Wide Open, werd Typhoon een begrip.
Overal waar hij komt verschaft Typhoon pure vreugde, predikt hij de liefde en geven hij en zijn Titanenband alles om iedereen in het publiek een onvergetelijk concert te laten meemaken. Sinds het album ‘Lobi da Basi’ (Liefde is Baas) is het eeuwige talent Typhoon uitgegroeid tot een festivalhit, zeg maar gerust dé festivalhit van 2015!
Bezoekers van de laatste editie van Pinkpop afgelopen maand hebben dit aan den (transpirerende) lijve mogen ondervinden.

Gallowstreet Brass Band

Voorafgaand aan het optreden zal de Gallowstreet Brass Band de stemming al in de hoogste staat van paraatheid brengen. Want als de stoppen van de versterkers doorslaan, en de decks van de dj’s zijn doorgedraaid is er één band die keihard doorgaat: de Gallowstreet Brass Band. Deze Amsterdamse brassband brengt de essentie van muziek: drums, percussie en een hoop blazers. De onbegrensde energie van de 10 mans formatie blaast je sokken eraf, zodat de voetjes wel van de vloer moeten!
En dan worden deze 2 optreden als ‘staconcert’ aangekondigd. Dus echt niet, stilstaan is er niet bij!

Kaarten zijn te bestellen via www.limburgzaal.nl of telefonisch via 045 – 571 66 07.

Advies: wees er snel bij…

Reacties