Nieuwelingen Van Son en Palacios ook van de partij

17 veldspelers, 4 keepers, 1 hoofdtrainer, 3 assistent-trainers, een aanzienlijke hoeveelheid supporters en een zomerse atmosfeer.

Smaakmakende ingrediĆ«nten van de eerste training van Roda JC’s hoofdmacht, die komend seizoen weer op het allerhoogste Nederlands voetbalniveau moet gaan presteren.

Selectie

De nieuwe hoofdtrainer van de Kerkraadse club, Darije Kalezic, beschikt daarbij over 2 nieuwe spelers. Jens van Son en Santiago Palacios tekenden vanochtend officieel hun contract met Roda JC. Jens van Son komt transfervrij over van FC Eindhoven en is door Roda voor 3 jaar vastgelegd, Santiago Palacios Macedo verliet Topklasser De Treffers voor een contract van 2 seizoenen met een eenzijdige optie vanuit Roda voor nog 1 jaar.

Oefenwedstrijden

Roda JC werkt de komende tijd een aantal oefenwedstrijden af. De eerste is komende zaterdag al, tegen LHC in Eygelshoven, naar het zich laat aanzien onder tropische omstandigheden. Aanvang 18.00 uur. Een week later, met dezelfde aanvangstijd, is in Gulpen de plaatselijke FC de vriendschappelijke tegenstander.
Daarna gaat de selectie van 13 tot en met 17 juli op trainingskamp. Op 18 juli krijgt de reeks oefenwedstrijden een vervolg met het treffen in Echt tegen EVV, en 3 dagen later speelt Roda op een nog nader te bepalen locatie tegen Alemannia Aachen.

Open Dag

Voorafgaand aan het trainingskamp is de selectie op 12 juli aanwezig bij de Open Dag van Roda JC die in en rondom het Parkstad Limburg Stadion plaatsvindt.
Naast de presentatie van de selectie voor het komende seizoen staan die dag diverse activiteiten voor jong en oud op het programma, dat om 13.00 uur begint en tot 17.00 zal duren.

Reacties