Ideale avond om het weekend mee af te sluiten

Zondag 21 juni organiseert Ap Art Events (Appie Weijers) weer een Magic Music Night in het Cultuurhuis Heerlen.

Op deze eerste zomerdag zal de Braziliaanse zangeres Nilza Costa met haar (Italiaanse) band ieders harten verwarmen met haar exotische stem. De band mixt afro met latin, jazz, samba, reggae en blues en staat aan de vooravond van een grote cariere. Dit concert is de eerste kennismaking voor Heerlen. Mis het niet!

Nilza Costa

Onlangs verscheen haar plaat “Revolution, Revoluzione, Revolucao” . De titel verraadt dat Nilza Costa 3-talig zingt. Dat is vrij uniek te noemen en werkt zeer aanstekelijk in haar muziek die verder te omschrijven valt als ongebreideld, recht uit het hart en zeer powerfull.
Haar eerste plaat spreekt van bloed, passie en revolutie. Haar verhalen hebben vaak een ondertoon van misère en woede maar zeer zeker ook van HOOP.

Gezongen in het Portugees, in Yoruba (de oude taal die naar Amerika is gebracht door de oude slaven) en Italiaans (Nilza Costa woont momenteel in Italië).

Samen met 3 fabuleuze Italiaanse jazz-musici brengt Nilza Costa, met haar prachtige donkere stem, een hartverwarmend concert waarin velerlei stijlen zullen samensmelten, zoals jazz, soul, blues en reggae met invloeden van de Braziliaanse samba, candomblé en cantigas de roda (children’s songs).

Na afloop draait DJ Appie exotische grooves. Van afro tot latin, worldgrooves en black music.

De entree voor dit optreden bedraagt € 10,- in de voorverkoop en € 13,- aan de avondkassa.
Voorverkoop alleen mogelijk via reservering: [email protected] o.v.v. naam, telefoonnumer plus aantal gewenste kaarten.

Meer informatie: klik hier.

Reacties