Vrijwilligers gezocht in Hoensbroek!

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Heerlen.Nieuws.nl brengt je sinds begin 2015 dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws in Heerlen en Hoensbroek.

Of het nu gaat om nieuws vanuit de gemeente, politienieuws, algemeen nieuws, (culturele) evenementen, sport- of horecanieuws. Het ‘grote nieuws’ en het ‘kleine nieuws’. We proberen overal zoveel mogelijk bij te zijn om het nieuws zo goed en zo snel mogelijk ‘te brengen’, zodat je met een dagelijks bezoek aan Heerlen.Nieuws.nl volledig op de hoogte bent.

Om dit goed te kunnen doen, zoeken we versterking. Vooral vanuit Hoensbroek!!

Versterking uit Hoensbroek

Heerlen.Nieuws.nl wil het nieuws brengen van en voor de ‘gemeente Heerlen’. Dat is de plaats Heerlen én de plaats Hoensbroek!
Maar vanuit Hoensbroek bereikt ons nog te weinig nieuws, en wij hebben nog niet de juiste ‘ingangen’ om dat zelf te achterhalen.
Vandaar dat wij op zoek zijn naar vrijwilligers uit Hoensbroek die willen helpen de nieuwssite met nieuws vanuit of over Hoensbroek naar een hoger plan te tillen!
We zoeken enthousiaste mensen die affiniteit hebben met nieuws, en uiteraard met Hoensbroek, Heerlen en de regio Parkstad. Journalistieke ervaring en /of opleiding is geen vereiste, het is wel handig als je die toevallig hebt.
Vind jij het leuk om als vrijwilliger regelmatig artikelen te schrijven? Of wil het columnistenbloed dat door je aderen vloeit nu eindelijk eens in woord worden omgezet? Dan is dit de mogelijkheid.

Een paar verwachtingen, geen verplichtingen

Wat we van je verwachten is dat je een eigen computer hebt en vanuit (t)huis kunt werken, dat je de Nederlandse taal beheerst en een gezonde nieuwsgierigheid en belangstelling hebt. En discreet te werk kunt gaan.

We leggen je geen verplichtingen op om dagelijks iets aan te leveren, je hebt de vrijheid om je eigen tijd in te delen. Om alléén, of samen met een fotograaf diverse evenementen/activiteiten in Hoensbroek of de gemeente Heerlen te bezoeken en hierover te berichten.
Of misschien ben je een ‘nieuwsjager’, of erg goed in het 112-nieuws, of ben je een ingewijde in het verenigingsleven…

Mail!

Stuur een mail naar [email protected].
Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. Uiteraard mag je ook je cv mailen of een link naar je LinkedIn-profiel. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om onder het genot van een kopje koffie, een frisje of een biertje de wederzijdse mogelijkheden en wensen te bespreken.

We kijken er naar uit om samen met jou/jullie van Heerlen.Nieuws.nl een (nog) professionele(re) en lezenswaardige(re) nieuwssite te maken, voor Heerlen én Hoensbroek!