Dief van uniformen en personeelspasje thuiszorg gezocht

De politie vraagt uw medewerking bij de zoektocht naar een verdachte die bij een zorginstelling uniformen en personeelspasjes heeft gestolen.

Het onderzoek naar deze inbraak bij een thuiszorgorganisatie in Heerlen heeft de politie doen besluiten om beelden van bewakingscamera’s naar buiten te brengen waarop de verdachte is te zien.

Omschrijving

De verdachte heeft vermoedelijk woensdag 6 mei rond 23.30 uur een inbraak gepleegd bij een thuiszorgorganisatie aan de Kasteellaan in Heerlen. Bij die inbraak zijn o.a. diverse uniformen van Meander Zorggroep ontvreemd. Omdat het vermoeden bestaat dat de verdachte de uniformen van de thuiszorgorganisatie wil gebruiken om bij personen binnen te komen heeft de politie, in overleg met het Openbaar Ministerie, besloten om camerabeelden van de bewakingscamera’s te publiceren.

Op die bewakingsbeelden is een man te zien die het pand aan de Kasteellaan in Heerlen binnenkomt, en op een later moment weer weggaat.
Tijdens deze inbraak zijn onder andere diverse GSM’s, uniformen en personeelspasjes van de thuiszorgorganisatie weggenomen.

Herkent u deze man op de beelden, of heeft u een tip over deze zaak? Bel dan de politie Heerlen via 0900-8844 of geef uw informatie anoniem door via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800-7000.

verdachte_meander1

verdachte_meander2

verdachte_meander3

verdachte_meander4

Reacties