Aanloop naar ‘Glazen Huis Heerlen 2015’ begonnen

Afgelopen donderdag verrichte wethouder van cultuur Barry Braeken de officiĆ«le opening van het kantoor van de ‘Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015’.

De stichting gaat de actie ‘3FM Serious Request’ zoveel en goed mogelijk promoten en organiseert in de periode van 18 tot en met 24 december diverse side-events hieromheen. Het geven van informatie aan de bevolking staat daarbij centraal, maar ook het stimuleren en aanjagen van allerlei acties waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de ‘overall-actie’ eind december dit jaar. Vanzelfsprekend is daar ook de betrokkenheid en verbondenheid voor nodig met het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheidsinstellingen, verenigingen, onderwijsinstellingen en zorginstellingen in de Provincie Limburg en de Euregio.

Veel vrijwilligers

Daarnaast is voor de stichting de schone taak weggelegd om voldoende vrijwilligers voor dit mega-event voor Heerlen op de been te krijgen. Mensen kunnen zich hiervoor al aanmelden. Vanaf zondag, wanneer tijdens Pinkpop het thema voor het ‘Glazen Huis 2015’ bekend wordt gemaakt, zal de stichting de zoektocht naar vrijwilligers echt handen en voeten gaan geven.

Het kantoor aan de Akerstraat 24 in Heerlen Centrum is nu voor het publiek geopend. Loop dus eens binnen voor advies over te houden acties of om acties aan te melden. Tot eind augustus kan dat op iedere werkdag van 09.30 tot 17.00 uur, en vanaf begin september ook op zaterdag en tijdens de koopavond op de donderdagen.

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat van 18 tot en met 24 december op het Pancratiusplein in Heerlen.

Reacties