Expositie Fotokollektief Zuid-Limburg in Luciushof

Fotokollektief Zuid-Limburg exposeert tot en met 3 juli in de Luciushof in Heerlen.

Deze locatie, een voormalig klooster dat pas gerestaureerd is, ligt in de binnenstad en grenst aan het winkelgebied. Hier is een prachtige expositieruimte, groot, licht en sereen van sfeer. Alle liefhebbers van fotografie zijn uitgenodigd om de fotowerken van het Fotokollektief Zuid-Limburg te komen bekijken.

Het Fotokollektief is een kleine groep uit alle delen van Zuid-Limburg en liggen wat leeftijd betreft ver uit elkaar. Ze hebben allen een sterk verschillende achtergrond aangaande hun dagelijks werk en door deze samenstelling is FKZL een groep fotografen die elkaar wat te vertellen heeft. Dit vind je terug in het beeldmateriaal, de expressie, de persoonlijke invulling van fotografie, het kijken, registreren en vastleggen via de lens. Door deze eigenschappen geeft ieder FKZL-lid zijn eigen invulling, heeft zijn eigen belangstelling en maakt FKZL tot een groep die kwalitatief zeer goed beeldmateriaal produceert en zich ook durft te presenteren op een overzichtsexpositie.

Tijdens de Bondswedstrijd 2015 (van de Bond van de Nederlandse Amateurfotografen Verenigingen) waaraan 189 clubs deelnamen, sleepte FKZL de eerste prijs in de wacht.

Voor meer informatie over het Fotokollektief Zuid-Limburg, klik hier.

Luciushof, Putgraaf 3, 6411 GT Heerlen

Reacties

Cookieinstellingen