Met je viervoeter wandelen voor het goede doel op 7 juni

Zet je wandelschoenen alvast klaar en hou de agenda van jezelf en van je viervoeter leeg op zondag 7 juni!

Die dag organiseert Dierenbescherming Limburg een hondenwandeling in het natuur-en bosgebied rondom Dierenbeschermingscentrum Limburg in Born. De opbrengsten van de hondenwandeling gaan geheel naar het dierennoodfonds. Door mee te wandelen helpen jullie dieren die het minder goed getroffen hebben. Hoe mooi is dat? Je kunt kiezen hoeveel kilometer jullie willen wandelen; 5, 10 of 15 kilometer. Voor ieder wat wils dus.

Het start-en eindpunt van de hondenwandeling is Dierenbeschermingscentrum Limburg/ Langereweg 9 in Born. Je kunt vertrekken tussen 09:00 uur en 13:00 uur. Je volgt de door ons uitgezette route en kunt onderweg genieten van de mooie natuur die natuurgebied De Rollen te bieden heeft. Om de rust van wilde dieren zoals ree├źn niet te verstoren, verzoeken we deelnemers om de hond aangelijnd te houden.

De kosten voor deelname aan de wandeling bedragen 5 euro per hond en 1 euro per volwassene. Kinderen jonger dan 10 jaar betalen 0,50 cent. Dit is inclusief poepzakjes, een speeltje voor de hond en 1 consumptie.

Er worden deze dag naast de wandeling diverse leuke activiteiten voor honden en baasjes georganiseerd. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je een vieze hond mee naar huis hoeft te nemen. Je kunt je hond na afloop door ons laten wassen voor een extra donatie van 5 euro. Ook is het mogelijk om een leuke foto van je hond, eventueel met jou erbij, te laten maken voor 2,50 euro. Daarnaast kun je ook de pootafdruk van jouw hond laten vereeuwigen voor een bijdrage van 2,50 euro.

Het is niet nodig om je vooraf aan te melden voor de wandeling. Tot ziens in Born op 7 juni!

hondenwandeling

Reacties