Toevoeging Boekhandel Dominicanen aan warenhuis Berden in Heerlen

Foto: Berden

In het warenhuis van Berden wordt een uniek concept gelanceerd op de vierde verdieping van het pand aan de Promenade.
Met de komst van Boekhandel Dominicanen Heerlen en Coffeelovers worden samen met de al gevestigde Versloot Koken, Geven & Genieten en lunchcafé Ambiance prachtige producten en ondernemers bij elkaar gebracht op ruim 1.500 m2.

Beleving

Een bezoek aan de vierde verdieping wordt een beleving. Als bezoeker kan je hier straks terecht voor een prachtig assortiment aan boeken, maar ook om wat te lezen onder het genot van een heerlijke kop koffie, cappuccino of een lekkere lunch. Door het vele glas dat aanwezig is, komt de skyline van Heerlen je tegemoet en heb je een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast kan je er terecht voor alles voor in en om het huis en de keuken en de mooiste cadeau-ideeën.
De partijen zullen ook samen evenementen, boekpresentaties, signeersessies en tentoonstellingen organiseren omtrent koken en boeken.
De opening zal in het najaar van 2022 plaatsvinden.

Boekhandel Dominicanen

Paul Berden: “We zijn blij met de komst van Boekhandel Dominicanen Heerlen en Coffeelovers en hiermee een ervaren partner te hebben gevonden voor de verkoop van boeken.”
“We verheugen ons op de samenwerking. Dat we nu ook de clientèle van Berden onze boeken ‘in huis’ kunnen aanbieden is een geweldige uitbreiding”, aldus Ton Harmes.