Brass Fest Forever in Nieuwe Nor, met Miserabel en Janse Bagge Bend

Foto: Still uit YouTube Brass Fest

Zaate herriemenie Miserabel en de Nieuwe Nor hebben elkaar gevonden in de organisatie van een festival en concertreeks.
Brass Fest Forever (BFF)* is een festival voor jong en oud.
Na een succesvolle buiteneditie in september 2021 vindt er nu op vrijdag 8 april 2022 in de grote zaal van de Nieuwe Nor een binneneditie plaats met optredens van Valvetronic Brassband, de Janse Bagge Bend én, natúúrlijk, Miserabel zelf.

Janse Bagge Bend

De Janse Bagge Bend maakt al ruim 40 jaar de Limburgse podia onveilig!
De eerste en tot nu toe enige Limburgstalige band die ooit een toptien hit scoorde met ‘Sollicitere’ (1982) zou volgens de oude regels recht hebben op pensioen. De leden van ‘de mooder van de Limburgse dialectgroepen’ conformeren zich echter aan het huidige pensioenstelsel en gaan gewoon door. Met het enthousiasme van een bende jonge honden, en met een stevige blazerssectie, zijn ze zeker niet misplaatst op een nieuw blaasmuziek festival.

Valvetronic Brassband

Valvetronic is een Brassband uit Amsterdam die elk publiek uit zijn dak laat gaan. Hun muziek, een mix van House/Dance/HipHop, barst van de energie. Gewapend met 10 blazers, drums en percussie heeft deze band menig groot podium plat gespeeld.
In oktober 2021 bracht de band haar debuutalbum uit, ‘Before The Dawn’. Dit is een ode aan het door velen zo gemiste nachtleven en een energieke en dansbare mix van akoestisch en elektronisch, en van analoog en digitaal.
Om de komst van deze epische plaat te vieren haalt Valvetronic alles uit de kast voor deze spetterende releaseshow. Voor degene die weer ‘like old times’ volledig uit zijn dak wil gaan: deze explosie van beats, brass en bangers moet je live hebben meegemaakt.

Miserabel

De notoire Heerlense zaate herriemenie Miserabel is inmiddels beroemd en berucht om zijn eigenwijze en originele act.
Tijdens Brass Fest Forever brengt Miserabel geen carnavaleske toestanden, want daar ken je ze wellicht van.
Nee, ervaar een heuse pop-show van een brassband die met passie en power wordt gebracht.

Klik hier voor tickets.

*Brass Fest Forever is de nieuwe naam voor The Notorious Brass Fest; het wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële ondersteuning van de Provincie Limburg en Frisse Wind.

Reacties

Cookieinstellingen