Eerste namen van ParkCity Live 2022 worden bekend

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Na twee jaren gedwongen afwezigheid door het vermaledijde coronavirus kan dan dit jaar toch de tiende editie van ParkCity Live (PCL) gaan plaatsvinden.
De organisatie van PCL laat vanaf begin deze week de eerste namen van de line-up doorsijpelen die dit jaar op zaterdag 16 en zondag 17 juli naar het Bekkerveld in Heerlen afreizen.
Tot nu toe zijn BLØF (zaterdag), Anouk (zondag), Clouseau (zaterdag), en Robert Cray&Band (zondag) gestrikt voor een optreden op de mainstage nabij de Annakerk.
Komende weken wordt meer bekendgemaakt van het totale programma.

ParkCity Live

ParkCity Live kan gezien worden als ‘de afsluiter van het popseizoen in Parkstad’.
Succesvolle acts komen op PCL nog 1x voorbij, op 1 groot festival in 2 dagen. De beleving van elke festivalbezoeker, jong en oud, en de servicegerichtheid naar de bezoeker toe, staat centraal.
In voorgaande jaren bezochten 17.500 bezoekers per dag (totaal 35.000) het festivalterrein en die kwamen uit heel Zuid-Limburg, de regio Aachen en de regio Belgisch Limburg. Met dit aantal is ParkCity Live overigens helemaal uitverkocht. Meer bezoekers worden niet toegelaten.
Editie jaargang 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 waren overigens geheel uitverkocht.
Vanwege de diversiteit kan ParkCity Live ook gezien worden als een echt familiefestival. Er wordt voor alle leeftijden geprogrammeerd.

Park Bekkerveld

Het festival bestaat sinds 2010 en vindt ieder jaar plaats in het laatste weekend voordat de schoolvakanties in regio Zuid beginnen in het idyllische park van Bekkerveld (Heerlen) midden in de bewoonde wereld.
Een unieke, sprekende locatie die sinds afgelopen edities wordt geprezen als één van de mooiste festivallocaties van Nederland.

Uitverkocht

Het festival is al geheel uitverkocht.
Mensen die voorafgaande jaren geen tickets wisten te bemachtigen rest dus alleen nog een aankooppoging via bijvoorbeeld Ticketswap.

rapper boef niet welkom op PCL

Reacties

Cookieinstellingen