‘Muziek in de hal’ op Tweede Pinksterdag: Trio Vivente

Foto: Atrium-Orbis Heerlen

In het kader van ‘Muziek in de hal’ verzorgt het trio ‘Trio Vivente’ een concert met een klassiek tintje in de hal van Atrium-Orbis Heerlen.

Het optreden vindt plaats op Tweede Pinksterdag (maandag 25 mei). In navolging van een aantal andere muziekgezelschappen de afgelopen jaren, brengt Trio Vivente vrolijke harmonie├źn over op bezoekers, pati├źnten en medewerkers van het ziekenhuis.

De mensen achter trio zijn Ernie Gerats (dwarsfluit), Nettie Smeets (dwarsfluit) en Jo Smeets (gitaar/hobo). Ze zullen maandag een gevarieerd programma ten gehore brengen, want in afgelopen jaren heeft de groep een uitgebreid repertoire opgebouwd. Daardoor kunnen de musici in diverse samenstellingen optreden. Niet alleen als trio van 2 dwarsfluiten en 1 gitaar, maar bijvoorbeeld ook ook als duo van dwarsfluiten of dwarsfluit en gitaar.”Door tijdens een concert van samenstelling te wisselen, is ons optreden voor de luisteraar steeds heel gevarieerd”, zegt het trio.

Overigens komt Trio Vivente op herhaling in de Heerlense ziekenhuishal, want ook vorig jaar speelde het enthousiaste combo al eens in de hal. Het concert begint om 15:00 uur en duurt tot ongeveer een uur.

Wie: Trio Vivente
Waar: Atrium-Orbis locatie Heerlen, centrale hal.
Wat: Muziekconcert
Wanneer: 25 mei om 15.00 uur.

Reacties