Roda JC – De Graafschap in het teken van hulp voor Oekraïne

Foto: Nieuws.nl | redactie Parkstad

Aanstaande maandagavond staat de thuiswedstrijd van Roda JC tegen De Graafschap op het programma. Deze wedstrijd zal volledig in het teken staan van hulp voor Oekraïne. Zo worden verschillende initiatieven in gang gezet om geld in te zamelen voor het Oekraïense Rode Kruis.

Shirtveiling voor het goede doel

De tijdens de wedstrijd gedragen shirts worden na afloop van de wedstrijd gesigneerd door de spelers en vervolgens via matchwornshirt.com geveild. Het volledige bedrag komt ten goede aan het Oekraïense Rode Kruis.
Richard Jensen zal als aanvoerder een speciale aanvoerdersband dragen in het kader van een centraal initiatief van alle BVO’s. Ook deze aanvoerdersband wordt geveild via matchwornshirt.com.

Ticketopbrengst naar het Rode Kruis

De volledige opbrengst van de verkochte tickets voor het duel Roda JC – De Graafschap (week 10) komt ten goede aan het Oekraïense Rode Kruis.

Skybox voor het goede doel

Roda JC stelt voor dit duel een 12-persoons skybox ter beschikking waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de slachtoffers uit Oekraïne.

Fotomoment selectie

Vlak voor het fluitsignaal zullen de selecties van Roda JC en De Graafschap, evenals het volledige arbitrale kwartet een gezamenlijke foto maken achter een spandoek met daarop de tekst ‘No War.’

Collecte voor het Oekraïense Rode Kruis

Rondom de wedstrijd zal Roda JC samen met de supportersverenigingen en/of jeugdelftallen op meerdere plekken in het stadion te vinden zijn met collectebussen voor het Oekraïense Rode Kruis. Alle aanwezigen worden gevraagd om een bijdrage te doneren.

Groot spandoek middencirkel

Voorafgaande aan het duel zal een groot spandoek op de middencirkel te zien zijn met de tekst ‘No War.’ Deze banner zal niet alleen bij het duel tegen De Graafschap te zien zijn, maar ook tijdens de wedstrijden daarna.

Spandoek Theo Pickée Tribune

Op de Theo Pickée Tribune zal een groot spandoek te zien zijn (vak Z19) met de tekst ‘No War.’ Deze banner is hierdoor vaak in beeld bij de wedstrijdbeelden van ESPN.

No War uitingen Led-boarding

Roda JC zal het volledige aantal eigen minuten LED-boarding beschikbaar stellen voor het goede doel. Gedurende de wedstrijd zal regelmatig de visual ‘No War’ te zien zijn.

FLow Traders traders Foundation verdubbelt bedrag

De Flow Traders Foundation is erg begaan met de slachtoffers uit Oekraïne en staat dan ook volledig achter bovenstaande initiatieven van de club.
Daardoor heeft de Foundation besloten om het totaalbedrag voor de slachtoffers uit Oekraïne te verdubbelen.