Zaterdag gaan in Heerlen heel wat zaken open, in de retail en horeca

Foto: Ondernemend Heerlen

Vriendelijkheid, vrede; positief! Dat is de insteek van het statement dat een groot aantal zaken in Heerlen zaterdag maakt.
Ondernemend Heerlen heet iedereen welkom (vanaf) zaterdag!

“Samen zijn we sterk!” dat riep Angie Pieters van FLY conceptstore meteen. “We creëren bij alle ondernemers weer vertrouwen om (weer eens) vanuit ons hart te gaan leven. Vandaar, samen sterk!”
Esther Huysdens van Bagels & Beans in Schunck beaamt dat volmondig: “Dat verbinden in Heerlen, vergroten wij, omdat het nu nodig is!”

De lockdown moet van tafel, stelt de middenstand in Heerlen bijna unaniem, zowel de retail als de horeca. “De mensen hoeven niet meer naar Aken of Genk.”
Tessa Hassing (café Tess) vult aan: “Wij willen onze passie volgen. Weer gewoon mensen veilig verwennen.”
Dat is zaterdag het plan. Uiteraard neemt iedere ondernemer in Heerlen daarbij haar/zijn verantwoordelijkheid. Dat maken ze ook kenbaar via hun (social) media.

De ondernemers in Heerlen maken zo een ‘statement’ ook naar Aken en Genk, tussen aanhalingstekens. En dit niet terzijde: let op de bordjesactie. Heerlense straatnamen dopen Heerlense ondernemers om deze dagen. Opdat dat doordringt tot in Den Haag.

Zaterdag openen heel wat zaken de deuren voor het winkelend (horeca) publiek in Heerlen.
Kom, en steun hen eens positief. Dat is lief! Angie, Esther en Tess vertrouwen daar helemaal op, namens heel ondernemend Heerlen.