Geen treinen op 6 en 7 november tussen Heerlen-Kerkrade en Heerlen-Aachen Hbf.

Foto: Rene Hameleers | Arriva

Door werkzaamheden aan het spoor vervallen in de nacht van vrijdag op zaterdag twee ritten tussen Heerlen-Kerkrade Centrum. Verder rijden er op de beide weekenddagen – zaterdag 6 en zondag 7 november – helemaal geen treinen tussen Heerlen en Kerkrade centrum en Heerlen en Aachen Hauptbahnhof.
Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Vervallen nachtritten

Twee ritten vervallen in de nacht van 5 op 6 november tussen Heerlen en Kerkrade Centrum v.v
In verband met werkzaamheden valt de treinrit van 00.13 uur tussen Heerlen-Kerkrade Centrum uit. De rit vanaf Sittard naar Heerlen (A: 00.08 uur) rijdt wel. De terugkerende treinrit van 00.37 uur vanuit Kerkrade Centrum naar Heerlen valt eveneens uit.
In het weekend van 6 en 7 november rijdt er geen enkele trein op trajecten Heerlen-Kerkrade Centrum en Heerlen – Aachen Hauptbahnhof en v.v.

Treinvervangend vervoer

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.
De dienstregeling van het vervangende busvervoer staat op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.
Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Heerlen.

Reis verstandig, mondkapje verplicht

Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. In Nederland geldt in het ov, óók in het treinvervangende vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje.

Reacties