Wonen Zuid lanceert podcastreeks #ikwooninheerlen

Foto: Wonen Zuid

Heerlen is zichzelf opnieuw aan het ontdekken. De stad werkt hard aan wonen, werken, cultuur, en leefbaarheid. Thema’s waaraan woningcorporatie Wonen Zuid zich ook graag verbindt.
In de regio Parkstad hebben zij een groot aanbod van woningen en appartementen. En in Heerlen zelf worden nog deze zomer ook nog eens twee nieuwbouwflats van Wonen Zuid opgeleverd. Aan de rand van centrum, tegenover het Maankwartier: Alba en Luna.

Podcastreeks

Wonen Zuid heeft podcastmaker Tom Jessen (bekend van onder meer L1 en de podcastserie ‘De Podcast’ met Maarten van Rossem) op pad gestuurd. Op zoek naar de pareltjes van Heerlen. Dat heeft geleid tot een mooie podcastreeks waarin Tom in gesprek gaat met aantal enthousiaste en inspirerende Heerlenaren over wonen, werken, leven, cultuur en kunst in Heerlen.

Inspirerende Heerlenaren

Tom praat met Rian Moonen van www.ikbeninheerlenwatnu.nl, Jordy Clemens, wethouder gemeente Heerlen, Patrick Byrman van Pats Tostibar, Johan de Niet, directeur van de Nieuwe Nor, Pieter Custers van Brightlands, Marc Schroten, directeur van Wonen Zuid en ondernemer Geerd Simonis (onder meer C-Mill).

De komende vijf weken posten wij elke week een nieuwe aflevering die te vinden is via podcastkanaal https://anchor.fm/wonenzuid.

Aflevering 1 staat nu online: https://anchor.fm/wonenzuid/episodes/ikwooninHeerlen–Aflevering-1–ik-ben-in-Heerlen-wat-nu-e12saqf

 

Reacties