‘Heerlen groet je’: een eigen kaartenreeks voor de stad

Foto: Luc Lodder | Heerlen Mijn Stad

Afgelopen jaar ontwikkelden de stadspromoters van Heerlen Mijn Stad met lokale kunstenaars diverse kaarten. Het begon met een hart onder de riem met de ‘Lieve Heerlenaar’ kaarten tijdens de eerste lockdown. Maar al gauw volgden er ook Heerlense kaarten rondom feestdagen zoals Valentijn, Moederdag en Vaderdag. Later kwam daar nog een mooie reeks kunstkaarten bij, die heuse collector items werden. Alle uitgebrachte kaarten werden telkens gratis aangeboden bij zaken in Heerlen-Centrum en vonden gretig aftrek.
Nu is het dan ook tijd voor de volgende stap, de Heerlense kaartenreeks krijgt een eigen kaartencarrousel en een eigen naam: ‘Heerlen groet je’.

Heerlen groet je

Onder de noemer ‘Heerlen groet je’ brengt Heerlen Mijn Stad in samenwerking met lokale kunstenaars voor speciale dagen en op de meest willekeurige momenten Heerlense kunstkaarten uit. Leuk om te versturen, verzamelen of in te lijsten.
De kaartencarrousels met de gratis kaarten zijn op dit moment te vinden op drie locaties in Heerlen-Centrum: Boekhandel van der Velden van Dam op de Promenade, het SCHUNCK Glaspaleis aan de Bongerd en Quatro Cinema in de Geleenstraat.

Wisselend aanbod

Het aanbod wisselt gedurende het jaar. Op dit moment staat de kaartenreeks ‘Heerlense iconen’ gemaakt door Kitty Stoop van het Royal Theater, SCHUNCK, Nederlands Mijnmuseum en Maankwartier Heerlen prachtig geïllustreerd in de carrousel. Verder een Heerlens geboortekaartje ontworpen door Amber Delahaye. En een toffe kaart voor Vaderdag getekend door Kay Klinkers (One of a Kaynd).

Luc Lodder | Heerlen Mijn Stad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen