Wedstrijd ‘Ode aan het Landschap’ van Het Limburgs Landschap

Foto: Ilse Broekmans

Inmiddels is de wedstrijd ‘Ode aan het Landschap’ in volle gang en zijn er prachtige foto’s, schilderijen, gedichten en andere kunstuitingen binnen gekomen. Het is voor de (amateur)kunstenaar nog tot 1 juli mogelijk om een Ode te brengen aan één van de vele terreinen van Het Limburgs Landschap.
Deelname is natuurlijk mooi maar er zijn ook fraaie prijzen te winnen zoals een verblijf in één van de vakantieverblijven van Het Limburgs Landschap, exclusieve excursies en workshops, mooie boeken en entreekaarten. Daarnaast worden de mooiste werken tentoongesteld of opgevoerd in Kasteeltuinen Arcen.

Natuur als inspiratiebron

Van prachtige geschilderde landschappen tot fraai geschoten foto’s; de terreinen van Het Limburgs Landschap zijn uitermate geschikt om als inspiratiebron te gebruiken.
Het Limburgs Landschap is voor haar 90-jarig jubileum dan ook op zoek naar foto’s, schilderijen en andere kunstuitingen die een ode brengen aan de mooiste natuur- en erfgoedlocaties. U kunt denken aan alle mogelijke kunstuitingen. Zoals muziek, haakwerk, fotografie, schilderkunst, beeldhouwkunst en nog veel meer. Het Limburgs Landschap laat zich graag verrassen door de (amateur)kunstenaars.

Inzenden

Stuur uw tekst, foto of video van uw Ode naar [email protected] onder vermelding van ‘Ode aan Het Limburgs Landschap’.
Vermeld bij uw inzending het soort kunstwerk, gebruikte materialen, de formaten, uw naam, adresgegevens, telefoonnummer. En indien dit niet blijkt uit uw Ode, het betreffende natuurterrein of monument van Het Limburgs Landschap.
U kunt tot 1 juli uw werk toesturen. Daarna sluit de wedstrijd en worden de kunstwerken geselecteerd en de prijzen toegekend.
Kijk voor meer informatie en de algemene voorwaarden op www.limburgs-landschap.nl/ode.

Reacties

Cookieinstellingen