Kaartverkoop ParkCity Live loopt goed

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Het belooft niet alleen een super muzikaal feestje te worden op het Bekkerveld-park in Heerlen op 11 en 12 juli, zoals het er nu naar uitziet wordt het ook reuze gezellig vertoeven met z’n allen in die mooie achtertuin van de Annakerk.

De organisatie van ParkCity Live liet vanochtend weten dat er al 11.000 kaarten zijn verkocht voor dit tweedaagse festival, waarop de crème de la crème van de Nederlandse muziekscene te zien en te beluisteren valt. Wat dacht u van The Common Linnets, Jett Rebel, Dewolff, The Cool Quest, Rowwen Heze, Yellow Claw en nog 15 anderen, en dat alleen al op 12 juli op wellicht de mooiste festivalentourage van Nederland.

‘mister Supertramp’: Roger Hodgson

Maar de line-up van 11 juli is minstens even interessant met headliners als Kensington, Within Temptation, Kenny B, Mister and Mississippi, The Gentle Storm. En natuurlijk ‘mister Supertramp’: Roger Hodgson himself, met live band! Genieten dus.

En dat is nog niet alles, met deze imposante rij namen is het programma nog lang niet compleet. Er volgen zeker nog 15 dance-acts, en ook voor de cultuurstage worden nog de nodige artiesten verwacht.

Tickets voor Park City Live 2015 zijn hier te bestellen, maar wees er snel bij.

Reacties