‘Wickie, de Musical’ in augustus in Theater Heerlen op de planken

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Gistermiddag vond in Theater Heerlen de perspresentatie plaats van ‘Wickie, de Musical’.

Deze grootse familiemusical, een productie van het Belgische Studio 100, zal op 14, 15 en 16 augustus in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen voor het voetlicht worden gebracht.

Ter promotie van deze productie, die in Limburg alleen via de 6 voorstellingen in Heerlen te zien zal zijn, was gisteren de 13-jarige hoofdrolspeler Remi de Smet speciaal vanuit België met zijn Vikingschip overgevaren om ons te overtuigen van zijn zang- en acteerkunsten. Hij zong zijn lijflied ‘Vaar mee met Wickie’, en liet tesamen met 2 andere belangrijke personages, ‘Ilva’ gespeeld door Marleen van der Loo en ‘Halvar’, neergezet door Dirk Bosschaert, een ijzersterke impressie achter over wat in augustus gebracht gaat worden door de castleden die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de musicalwereld.

Behalve in Heerlen is deze productie in Nederland alleen te zien in Scheveningen, Rotterdam, Breda en Groningen.

En nu hij er toch was, greep theaterdirecteur Bas Schoonderwoerd deze gelegenheid gelijk aan om Wickie het 1e exemplaar te overhandigen van de nieuwe seizoensbrochure, die later op de avond publiekelijk bekend gemaakt zou worden.

DSCN1729[1]

De trailer van deze productie kunt u hier bekijken.

Reacties