Zevende editie van de Heerlense stadsgids nu te koop

Foto: Sanne Gijsbers

Heerlense street art, Heerlense tours, Heerlense tupen, Heerlense beeldjes, Heerlense boeken, Heerlense kunstkaarten, Heerlense cultuur.
Dat en nog veel meer vind je in de nieuwe editie van stadsgids ENNE.
Rian Moonen en Sanne Gijsbers hebben alweer voor de zevende keer hun krachten en bovenal liefde voor de stad gebundeld in weer een handzame pocketgids.

ENNE

Ten eerste leuk voor Heerlenaren, ten tweede voor fans van Heerlen en eigenlijk voor iedereen die eens op een andere manier een bezoekje aan Heerlen wil brengen. De dames weten keer op keer met een groep van contentmakers om zich heen een nieuw licht te laten schijnen op de stad.
De stadspromoters van Heerlen Mijn Stad zijn ook weer aangesloten als partner en maken de ontwikkeling en productie van de ENNE mede mogelijk.
Want elke stad verdient zijn eigen gids en Heerlen mag dan ook niet ontbreken in dit aanbod.

Te koop

Wellicht een ideaal en ieder geval coronaproof kado voor de aanstaande feestdagen…
De ENNE is te koop bij onder andere Boekhandel Van der Velden van Dam, Cho-Pain, ⓒ-mill, F.L.Y. Conceptstore, Honderd Procent Heerlen, het Nederlands MijnMuseum, Plantage Cobben, The Project, SCHUNCK, Visit Zuid-Limburg Heerlen, online via getheerlen.nl en tijdens de street art rondleidingen van Street Art Heerlen.
Houd ook de Facebook-pagina van Heerlen Mijn Stad in de gaten om kans te maken op een gratis ENNE.

Reacties