Micha Wertheim op 14 mei in Heerlen

Foto: Merlijn Doomernik

Micha staat met zijn show ‘Voor Zichzelf’ 3 keer voor een uitverkocht Carré! Maar eerst doet hij nog met deze show de LIMBURGzaal in Theater Heerlen aan, en wel op aanstaande donderdag 14 mei.

De afgelopen 10 jaar heeft Micha Wertheim er alles aan gedaan om het zijn publiek naar de zin te maken. Voor het publiek was dat fijn, maar was het ook een gelijkwaardig relatie? Precies. Daarom heeft Micha besloten deze keer de rollen eens om te draaien. Deze voorstelling maakt hij niet voor zijn publiek. U mag er bij zijn, u mag er een mening over hebben, maar val Micha er niet mee lastig. Want deze voorstelling speelt Micha Wertheim Voor Zichzelf!

Pers:

  • “Een duizelingwekkende voorstelling waarin hij het publiek op talloze manieren treitert, uitdaagt en op het verkeerde been zet. Onnavolgbaar en hilarisch. Fabelachtig mooi en uniek.”– De Volkskrant (5 sterren)
  • “Gerafineerd kat-en-muisspel. Wertheim sart, treitert, tergt en daagt uit. Voor zichzelf is zo duivels goed, dit moet je gewoon gaan zien.”– De Telegraaf (5 sterren)
  • “Superieure Wertheim leidt publiek in zijn fuik. Deze idiote, ontregelende, treiterende en bizarre zoektocht naar zijn band met zijn publiek steekt fenomenaal in elkaar, kent briljante redeneringen, ontspoort magistraal en heeft een slot om te zoenen.”– Theaterkrant.nl (5 sterren)

Kaarten zijn bij Parkstad Limburg Theaters te bestellen, online of telefonisch via 045 – 571 66 07.

Reacties

Cookieinstellingen