Roda JC vult selectie aan met doelman en middenvelder

Foto:

Roda JC Kerkrade heeft de spelersselectie aan het einde van de transfertermijn nog aangevuld. Op de slotdag werd een nieuwe doelman aan de selectie toegevoegd, terwijl de dag ervoor een ervaren middenvelder kon worden vastgelegd.

Doelman

Op het laatste moment wist Roda JC doelman Miguel Santos vast te leggen. Santos komt over van het Roemeense Astra Giurgiu en tekent een contract in Kerkrade tot het einde van dit seizoen.
Santos, 25 jaar oud, speelde eerder voor onder andere Benfica B en het Engelse Port Vale. Tussen 2016 en 2019 stond de doelman onder contract bij Fortuna Sittard.
Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC: “Miguel is een keeper met een goede lengte en een rustige uitstraling. Hij heeft een prima trap en kent de Nederlandse competitie.”

Middenveld

Afgelopen maandag versterkte Roda JC Kerkrade de bezetting van het middenveld met de diensten van Danny Bakker. De 25-jarige middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van ADO Den Haag.
Bakker, geboren in Voorburg, komt vanaf 2007 uit voor ADO Den Haag. De middenvelder speelde tot op heden 183 duels voor ADO Den Haag, waarvan 176 wedstrijden in de Eredivisie. Bakker werd meerdere malen geselecteerd voor Oranje Onder 18,19 en 21.

Jeffrey van As: “Danny is een linksbenige middenvelder met veel ervaring in de Eredivisie. Hij beschikt over een goed overzicht en techniek en pikt ook zo nu en dan een doelpunt mee. Met Danny halen we een échte prof in huis.”

Beide spelers sluiten per direct aan bij de selectie van Roda JC.

Reacties