Rubin (11) uit Kerkrade maakt graffiti voor Prinses Maxima Centrum

Foto: Make-A-Wish® Nederland

Rubin houdt heel erg van snelle auto’s maar ook van graffiti. Omdat hij kanker in het lymfevatenstelsel heeft, gaat Make-A-Wish Nederland zijn allerliefste wens vervullen.
Voorafgaand aan zijn ‘echte’ wensdag startte de zogenaamde wishjourney met graffiti. Hij heeft samen met een heuse graffiti artiest diverse kunstwerken gemaakt. Een ervan doneert hij aan het Prinses Maxima Centrum.

Kanjer

Afgelopen vrijdag heeft Rubin samen met graffiti artist Wesley van Heugten (alias DazeTwo) uit Heerlen, diverse graffiti kunstwerken gemaakt. Dit deed hij samen met zijn beste vriendinnetje Fenne in de Hall of Fame in Heerlen.
Op een van de doeken die Rubin maakte, schreef hij ‘kanjer’ en dat gaat hij aan het Prinses Maxima Centrum schenken, waar hij zelf ook behandeld is. Hij vond het super cool om te doen. Vooral omdat hij ook een graffititekening op de muur van de Hall of Fame mocht maken.

Make-A-Wish

Rubin is een stoere jongen van net 11 jaar en houdt van snelle auto’s, maar dus ook van graffiti.
Hij wil heel graag racen met Max Verstappen, maar in Zandvoort racen in een Lamborghini vindt hij ook super.
Binnenkort gaat deze allerliefste wens in vervulling. De zogenaamde wishjourney begint bij het wenshaalgesprek en eindigt bij de wensvervulling.

Make-A-Wish gelooft erin dat als ze het kind al vroeg betrekken bij de wensvervulling, het langer en meer kan genieten van de hele wishjourney. Zo reikt de impact vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling en maakt het kind herinneringen die een leven lang meegaan. Daarom ook heeft Make-A-Wish voor Rubin voorafgaand aan zijn ‘echte’ wensvervulling deze graffiti workshop georganiseerd.

Reacties