Fotowedstrijd ‘Groen Erfgoed’ van Het Limburgs Landschap

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

De invloed van de mens op onze landschappelijke omgeving is groot. Lanen, holle wegen, hoogstamboomgaarden, amfibieënpoelen of onze heidevelden hebben ons Limburgse landschap gemaakt tot wat het nu is: méér dan de moeite waard. Dus zeker een uitdagend onderwerp voor de fotowedstrijd ‘Groen Erfgoed’ van Het Limburgs Landschap.

Groen Erfgoed

Voor de fotowedstrijd laat de jury zich graag verrassen door landschapsfoto’s waarin de hand van de mens terug te lezen is. Natuurlijk moet de foto de kijker ook verwonderen, en vooral stimuleren om zelf naar buiten te gaan en te genieten van al het moois dat Het Limburgs Landschap te bieden heeft.
Uit de ingezonden foto’s kiest de jury 36 ‘winnende’ foto’s die op een publiekstentoonstelling tentoongesteld worden in het provinciehuis in Maastricht.

Meedoen?

Wees dan vooral creatief, blijf op de wandel- en fietspaden en verras de jury en het publiek met uw blik op het Limburgs landschap.
Beken met vistrappen of watermolens, historische buitenplaatsen, kasteel- en boerderijtuinen (inclusief de monumenten zelf), knotbomen, wandel- , ruiter- en fietspaden, hooilanden, houtwallen, hakhout, zowel de onderaardse als open mergelgroeves, landweren; dat is slechts een kleine greep aan onderwerpen die passen in het thema van de fotowedstrijd ‘Groen Erfgoed’.

Spelregels en insturen

Het publiek bepaalt uiteindelijk in combinatie met een deskundige jury wie de hoofdprijs van € 500,- in de wacht sleept.
Dus laat u inspireren, ga naar buiten en stuur uw foto in!

Reacties