Dier van de Week

Maak kennis met Max, een Jack Russel die de looks heeft van een seniorenhond maar die de dapperheid en levenslust heeft van een energiek pupje.

Max kwam als zwerver bij het Dierenbeschermingscentrum binnen waarbij direct een groot gezwel op zijn achterpoot opviel. Max is onmiddellijk door de dierenarts verlost van het pijnlijke gezwel en hij herstelde als een trein. Ondanks de pijnlijke wond, de zware operatie, het wennen aan nieuwe mensen en honden én het moeten missen van zijn vorige eigenaar staat Max’ staartje zelden stil, wordt iedereen uitgebreid besnuffeld en gekust en gaat hij vol enthousiasme een stukje mee wandelen.

U voelt hem al aankomen…

We zijn voor Max op zoek naar een heel fijn, nieuw thuis, en het liefst zo snel mogelijk. De kans dat het gezwel aan zijn achterpoot terugkeert is namelijk niet uit te sluiten omdat het mogelijk een kwaadaardig gezwel is. We kunnen ons voorstellen dat u hiervan schrikt, hopelijk schrikt het u niet af. Wij denken namelijk dat Max nog een hele mooie tijd bij iemand kan hebben. Een tijd boordevol lekkere hapjes, een warm en zacht slaapplekje, veel knuffels en heel veel lieve woorden en kriebels over z’n kopje.

Max zou eventueel geplaatst kunnen worden in een huisje met een rustig teefje. Aangezien Max ook staar heeft en daardoor minder goed kan zien, plaatsen we hem liever niet bij kleine kinderen omdat Max schrikt van onverwachte bewegingen.

Raakt het verhaal van Max u recht in het hart en gunt u deze dappere vent een mooi plekje bij u thuis? Neem dan contact met ons op via [email protected] voor meer informatie over Max en de begeleiding van ons veterinaire team voor Max’ nieuwe baas.

max

Reacties