Arriva baalt van speculaties nieuwe dienstregeling in Limburg

Foto: Arriva

Arriva baalt van de speculaties in de media over de nieuwe dienstregeling in Limburg. Er zijn tot nu toe alleen nog maar conceptstukken gedeeld en/of gepubliceerd, en bovendien legt de vervoerder momenteel nog de laatste hand aan tal van zaken. Bij de dienstregeling, de abonnementen en kaartsoorten worden de puntjes nog op de ‘i’ gezet.

Zorgvuldige aanpak

De vervoerder kiest voor een zorgvuldige aanpak en gaat pas communiceren als alles 100% definitief is. “We willen niet onjuist of onvolledig informeren om verwarring bij reizigers te voorkomen. Er gaat best wel het een en ander veranderen in het openbaar vervoer in Limburg. Dit heeft voor veel reizigers ook een positieve uitwerking. Vanzelfsprekend starten we binnenkort met een uitgebreide informatiecampagne om reizigers over deze veranderingen te informeren”, aldus Roos Zevenboom, woordvoerder Arriva Nederland.

Limburgnet

Arriva gaat invulling geven aan het door de provincie geïntroduceerde ‘Limburgnet’, een efficiënt openbaar vervoernetwerk waarbij vraag en aanbod optimaal op elkaar is afgestemd.
Daarnaast is de dienstregeling geen statisch of vastomlijnd gegeven, en zal de komende jaren in ontwikkelteams gewerkt worden om het openbaar vervoer in Limburg optimaal in te richten en te blijven verbeteren.

Reacties