Aanstaande zaterdag griezelen in Heerlen-centrum tijdens Creepy City Tour

Foto: Heerlen Mijn Stad

Heerlen een doodse stad? Nou en of, maar alléén tijdens Halloween. Of beter gezegd, Héérloween! Op zaterdag 29 oktober presenteren professionele bangmakers een onheilspellende, creepy tocht door de binnenstad van de gemeente Heerlen.

De Creepy City tour komt eraan!

Ben jij bang aangelegd? Ja, kom dan zaterdagavond niet naar het centrum van Heerlen…  Ben je niet zo bang aangelegd, kom je dan eens laten uitdagen tijdens de Creepy City Tour! Want mensen bang maken is ons ding, zegt de organisatie. Tijdens Heerloween gaan ze graag de uitdaging aan om je zo hard mogelijk te laten gillen. En deden ze dat voorheen vanuit struiken en vanachter bomen, dit jaar maken ze het centrum van Heerlen onveilig!

poster creepy tourGeschiedenis

Om 19.00 uur begint deze Creepy City Tour bij Brasserie De Twee Gezusters (toegang via de Luciushof, Putgraaf 3).
Voor € 6,50 per persoon (en dat is inclusief 1 consumptiebon) trekt u door heuse scarezones die middenin het centrum zijn gerealiseerd. Bij deze tocht in de donkere hoeken van Heerlen komt u ongure types tegen, die nog eenmaal opduiken uit de Heerlense geschiedenis. Een historie die ooit roemrucht en groots was in de Romeinse tijd, maar later grauw en vol ellende in de drugsjaren ’80 van vorige eeuw. Ook de geschiedenis van Limburg in het algemeen komt terug in deze angstaanjagende tour. U loopt oude schurken tegen het vage lijf die schatten stalen en waarvan er velen zijn opgehangen. U zult de benauwdheid van het ondergrondse voelen, en afzakken in de zwarte krochten van het Limburgse goud. En dan is er nog de zone die laat zien hoe het allemaal mis kan gaan, als de mensheid verdoemd is ….
Durf zaterdagavond deze tocht te lopen en te ervaren. Durf achter een duistere gids aan te gaan en betreed deze (tijdelijke) Heerlense scarezones.

Nog niet genoeg gehuiverd tijdens de tour, dan kun je je zenuwen verder op de proef stellen bij de volgende activiteiten die voor Creepy City Tour-deelnemers gratis te bezoeken zijn:

  • Halloween Kids Dance Event in Danscentrum Swing-inn;
  • Day of Horror van Cinesud in de filmzaal van SCHUNCK*;
  • Undefined ft. Karimooo & Lifecycle in poppodium NIEUWE NOR;
  • Halloween after (midnight) party in Erin’s Ilse Irish Pub (mét korting op je eerste consumptie).

Reacties