Voor 1 euro naar Thermenmuseum of Kasteel Hoensbroek

Foto: Kasteel Hoensbroek

Thermenmuseum Heerlen én Kasteel Hoensbroek doen dit jaar weer mee met de landelijke museumactie van supermarktketen Lidl. Dit betekent dat je van 29 mei tot 25 juni slechts 1 euro entree betaalt.

Het Thermenmuseum is het best bewaarde Romeinse (publieke) badgebouw van Nederland. Tot en met 17 juli is hier de expo ‘Bouwen om te Baden’ te bewonderen.
Kasteel Hoensbroek is een van de mooiste en best bewaarde kastelen van Europa.
Een goede reden voor een bezoekje aan beide locaties dus!

Lidl Museumactie

Supermarktketen Lidl organiseert voor het 5e jaar op rij de museumactie. Met deze actie kunnen klanten voor 1 euro per persoon naar het museum.
Maar liefst 31 musea nemen deel, waaronder dit jaar vier nieuwe musea: Veiligheidsmuseum PIT, het Gevangenismuseum, het Tropenmuseum en het Wereldmuseum Rotterdam.
“Met de Lidl Museumactie zetten we Nederlandse musea op de kaart en stimuleren we klanten om vaker naar het museum te gaan. Musea beheren mooie collecties over geschiedenis, natuur en kunst en zijn een bezoek meer dan waard. Met deze actie maken we een museumbezoek voor een breed publiek toegankelijk en laten we zien dat het een interessant en leuk dagje uit is voor jong als oud”, aldus Sanne Bogaarts, Manager Duurzaamheid van Lidl Nederland.

Foto: Thermenmuseum

Hoe gaat het in z’n werk?

Bij een besteding van minimaal €10,- aan boodschappen in een Lidl-filiaal in Nederland ontvangen klanten een code op hun kassabon. Hiermee kunnen zij zich tussen 22 mei tot en met 04 juni 2017 online inschrijven. De klant ontvangt direct een voucher waarmee gedurende de actieperiode, 29 mei tot en met 25 juni 2017 voor slechts €1,- een museum bezocht kan worden. Meer informatie over de museumactie is te vinden op www.lidl.nl.

Reacties