Carnaval in poppodium NIEUWE NOR: “CarNORval”

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Carnaval vieren in Heerlen, maar dan ánders! Dat gebeurt elk jaar tijdens ‘CarNORval’ in poppodium NIEUWE NOR.
Vast onderdeel van deze traditie is de drum&bass-nacht op zaterdag. Na de ‘Superhelden’-trilogie en een ‘Pixel Power’-avontuur gaan ze er vanaf dit jaar een ‘D&Beest-achtig’ feest van maken.
En om die nieuwe naam kracht bij te zetten is er voor het eerst ever een headliner voor dit beestachtig goede d&b feest: NCT! Maar ook zoals elk jaar, lokaal geweld: Battletek, Keptain, Striner & Roughcast en nieuwkomers Sine & Havey!

NCT [Liquicity / Viper / Hospital]

Het Leidse duo NCT zit de onbetwiste Liquicity-held Maduk inmiddels goed op de hielen. De facebook likes lopen hard op en ook het vermaarde Hospital Records heeft Jeroen & Alexander omarmt. Dan hebben we Viper, Liquicity, Never Say Die & Radar Records nog niet eens genoemd! Na Nederland sluit ook de rest van de wereld NCT in haar hart met grote shows ism de Liquicity Family, of zeg eens wat… Rampage 2015 én 2016! Doen ze zomaar. Dat de mannen meer in hun mars hebben dan alleen liquid bewijzen ze met Nebula, de succesvolle samenwerking met Franky Nuts.

En wie de wereld wilt veroveren met matties T & Sugah, Lifecycle, Zazu tipt als ‘newcomer’ en een b2b met Maduk niet schuwt is in poppodium NIEUWE NOR zeker op de juiste plaatst! Namen die we stuk voor stuk voorbij hebben laten komen het afgelopen jaar. CarNORval was altijd al gekkenhuis, maar gaat dit jaar met NCT ‘D&Beest-achtig’ zijn!

Battletek [Impulse / High Tea Music]

Battletek dropte in december een track op de verzamelaar ‘High Tea Music Vol. III’ en zo gaat deze jongeman inmiddels van trouwe bezoeker tot artiest, van organisator tot producer. Battletek’s set is dansvloer georienteerd en gaat van liquid tot jump up naar jungle, full D&B spectrum!

Keptain [Undefined]

Ook Undefined’s eigen Keptain zal zijn muzikale schuit weer door de gevaarlijke bass-wateren manoeuvreren vanavond. De kapitein weet van aanpakken en zal de zeilen hijsen om iedereen los te kunnen laten gaan op de dikste dubstep, trap en andere aanverwante stijlen. Ai Ai Keptain!

Striner & Roughcast [Thé carNORval Mash Up!]

Back by populair demand is het meest onwaarschijnlijk duo dat carNORval ooit gekend heeft: Liquid-boy Striner vs. Crossbreed beest Roughcast van Parabellum! Ons eigen frietje oorlog. Voor wie laat op de avond zin heeft in een heerlijke snack, de mannen sluiten de avond ‘D&Beest-achtig’ af!

Sine & Havey [Undefined patients zero]

Ze hebben er pas 1 show opzitten en op voorspraak van de Undefined crew mogen ze nú al opdraven voor no. 2! Geef ze een warm welkom: Sine & Havey!

Reacties

Cookieinstellingen